Új partnerünk

Az elmúlt években egyre többször fordult az elő a vállalat életében, ahol ügyvezető igazgatóként dolgozom, hogy egy-egy külső partnert, legyen az szolgáltató vagy beszerzésben segédkező vállalat, le kellett cserélnünk, mert vagy nem megfelelő áron kínáltak munkát, vagy nem megfelelő minőségben nyújtották azt a vállalat számára. Sajnos már az is előfordult, hogy megnyert pályázattól estünk el azért, mert a megrendelést, amit a pályázat keretei között időpontra kellett volna teljesíteni, nem tudta leszállítani. Emiatt az egész pályázat meghiúsult, és ekkor úgy döntöttem, hogy minden partnert átvizsgálok, mind az ár és a szolgáltatás tekintetében és ha szükséges, akkor újat keresek a helyükre. Természetesen annak a vállalatnak, amely elhibázta a pályázati megrendelést azonnal elkezdtem a helyére más szolgáltatót keresni, mert még csak nem is mutattak semmilyen sajnálatot a hiba miatt. Számunkra pedig nem fér bele egy újabb ilyen hiba.

Mától tehát az odisys munkatársaival dolgozunk együtt, akikkel kapcsolatosan számtalan partnerünk és a konkurencia is hatalmas megelégedettséggel nyilatkozik. Az első kapcsolatfelvétel után már én is maximálisan biztos voltam abban, hogy velük kell együtt dolgoznunk, hiszen nem csak hatalmas kínálattal és jó árakon tudunk velük együtt dolgozni, hanem hihetetlen lelkiismeretes és profi hozzáállást láttam rajtuk már a kapcsolatfelvétel során is.

Biztos vagyok benne, hogy nagyon eredményesen és hatékonyan fogunk tudni együtt dolgozni egész hosszú távon. Mint ahogyan abban is, hogy nem kell tartanom náluk attól, hogy a következő pályázat is elúszik, mert nem tudják tartani a vállalt határidőket és lecsúszunk így a megítélt támogatás felhasználásáról. Remélem azért, hogy a többi partner átvizsgálása során kevés esetben lesz szükség cserére. Nem jó érzést egy régi partner kezét elengedni. De ha szükség van rá, meg kell tennünk, mert nagy veszélyeket tartogathat sajnos.

Leave a Reply