A legtökéletesebb megoldás

Nagyon sokáig gondolkodtam azon, hogy lecserélném a mac gépemet, de aztán az is sokszor eszembe ötltött, hogy tulajdonképpen a mostaninak sincs még semmi baja, csak már nem a legújabb eszköz a palettában, és kár lenne betenni a szekrény mélyére vagy a fiókba, és többé elő sem venni. Pedig hát mást nem annyira tudok tenni vele, mert hogy én eladni nem fogom tudni, nincs rá sem időm sem pedig energiám, hogy válaszoljak a rengeteg kérdésre, szelektáljam a valódi érdeklődőket és azokat, akik valójában sosem fognak vásárolni, mert nincs rá meg a megfelelő összeg vagy maga a lehetőség és csak érdeklődnek, hogy elmenjek olyan találkozókra, ahol nem jelenik meg a másik fél, és hosszú hosszú szenvedés után végre egy olyan embernek oda tudjam adni az eszközt, akinek legalább annyira nagy segítséget és örömet jelent, mint nekem jelentett, amikor megvásároltam. Nincs erre lehetőségem a két gyerek mellett.

Így tehát mindig vissza is fogtam a vágyaim, mert tulajdonképpen szeretem a jelenlegi gépemet és még ki is tudom használni a mindennapokban és a munkában egyaránt, de azért csak ott motoszkált, hogy mi lenne, ha mondjuk el tudnám ajándékozni, vagy szembe jönne valaki akinek szüksége lenne rá, és lelkiismeretfurdalás nélkül le tudnám így cserélni. Persze ilyen ember nem jött szembe, ennyire nem egyszerű a dolgom, de az egyik ismerősöm ajánlott egy helyet, ahol keresnek ilyen embert a gépem számára.

A https://almabazar.hu/ oldalon ugyanis látta, hogy használt mac gépek felvásárlásával foglalkoznak és ha szükséges, akkor felújítás után, ha nem, akkor csak egyszerűen gazdát keresnek az eszközök számára, és ha kell, segítenek az új eszközöm beszerzésében is. Én nem igazán bízom ezekben a vállalkozásokban, de tudom, hogy ez az ismerősöm csak olyanokkal foglalkozik, akik megbízhatók és tisztességesek a piacon, és mivel ő maradéktalan meg van velük elégedve én is felkerestem őket. Így már biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi gépem is jó helyre fog kerülni, és nekem is teljesen tiszta lelkiismerettel és jó érzéssel lesz egy új gépem, ráadásul így még anyagilag is könnyebben kezelhető a dolog. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Ne legyenek velük szemben bizalmatlanok. Az első kapcsolatfelvételnél biztosak lesznek abban, hogy tisztességes és megbízható csapattal és eszközökkel állnak szemben és nincs okuk

Leave a Reply