Egyszerű és nagyszerű

A vállalkozásom immáron majd hogy nyolc éve nyitotta meg kapuját a nagyérdemű előtt, és elmondhatom, hogy annak idején még csak gondolni sem mertem arra, hogy én egyszer majd ilyen eredményeket érek el a cégemmel. Nem csak hogy jól megy amit kitaláltam és kialakítottam, hanem ma már közel huszonhárom embernek tudok így munkát adni, jó fizetéssel és jó környezetben, ami azt gondolom a legnagyobb eredménynek mondható ebben az egész kerek történetben. Én egyike voltam azoknak, akik már az elején úgy gondolták, hogy egy weboldal nem lehetőség, hanem kötelező feladat annak, aki haladni szeretne a korral és versenyelőnyre akar szert tenni. Nem csalódtam az akkori döntésemben. Az első vállalati weboldal tökéletesen szolgált bennünket, és hihetetlen sikereket hozott. Rá kellett jönnünk azonban, hogy már elavult a modern technológiához és technikához képest. Átalakításra volt szükségünk.

Fel is kerestük a PWK Gigant csapatot a honlap készítés feladatára, hiszen ajánlásként kaptuk őket és már az első kapcsolatfelvétel során meg is nyertek bennünket. Szakmailag tökéletesen felkészültek, tapasztaltak, gyorsan tudnak eredményeket elérni a munkájukban és a weboldalak működése terén egyaránt. Részletes egyeztetés, igényfelmérés és a hosszú távú üzleti célok átbeszélése után egy wordpress weboldal készítés mellett döntöttünk, hiszen igazán szép és igényes, elegáns, rengeteg funkciót tartalmazó weboldal készíthető így, ráadásul annak lehetőségével, hogy a tartalomkezelés, képek feltöltése és termékpaletta kezelése a vállalat kezében tudott maradni, ami kifejezetten fontos volt, hiszen havonta változik a kínálatunk, az árak és a termékek köre is.

Bárki, aki weboldal készítés megoldásaiban gondolkodik nézzen utána ennek a wordpress lehetőségnek, mert bár én egyáltalán nem értek hozzá, de a cégnek nagyon bevált. Az eredmények pedig amiket a keresőoptimalizálás segítségével el tudunk érni önmagukért beszélnek. Bárkinek ajánlom ezt a szuper webes csapatot, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki korrekt tájékoztatást és profi szakmai segítséget, gyors munkát és tökéletes eredményeket fog kapni aki hozzájuk fordul.

Leave a Reply