A munkatársam örömére

Az ember a fél életét a munkahelyén tölti. Mivel én például rengeteg időt túlórázok is, rám bőven igaz ez. Nem is tudnám ezt máshogy csinálni, mint hogy nagyon jóban vagyok a kollégákkal. Tényleg nagyon szeretjük egymást és sokat beszélgetünk is. Ismerjük egymást mint a rossz pénzt, ahogy tartja a mondás. És hát számtalan esetben meg is vicceljük a másikat, mert a humor mindig kell az életbe. Na nem csínytevésekre kell gondolni, inkább ilyen apróbb kis piszkálódásokra.

A legutóbb például az egyik munkatársam egy héten belül kétszer ejtette le a mac gépét. És hát mint tudjuk, ezek az ejtések sosem tesznek jót, ha más nem legalább külsérelmi dolgok láthatók mindig a gépeken. Ez pedig nem volt nála sem másképp. Mindkét alkalommal a gép két sarka bánta az esést. De még ez sem volt elég, mert véletlen egy másik kolléga ráejtett a csukott gépre valamit, így még a teteje is sérült. Nyilván, ha tokban lett volna, akkor annak a gépnek az ég világon semmi baja nem lenne, mert akkora az esés sem volt, hogy a tokon keresztül éreztette volna hatását, és a ráejtett dolog ellen is bőven védelmet nyújtott volna egy jó minőségű tok.

Éppen ezért összefogtunk az irodán belül, és vettünk neki egy ajándékot, egy kicsit vicces ajándékot egy macbook tok keretében. Mondanom sem kell, hogy amikor meglátta a dobozt, egyrészt nem tudta, hogy miért is kapja, mert sem szülinapja, sem névnapja nem volt, majd amikor elmodndtuk neki, hogy csak úgy, szeretnénk meglepni, akkor már sejtette, hogy furcsaság van a dologban. Amikor azonban kinyitotta a dobozt és ott volt a csodaszép mac tok azt sem tudta mit mondjon. Meg sem tudott szólalni. Én ezekért a pillanatokért szeretem a munkahelyem.

Leave a Reply