„Minden, ami szépség”

Ez a szlogene, a hivatása a pipereshop.hu oldalnak. És valljuk be, itt tényleg mindent megtalálunk, ami szépségápolással kapcsolatos. Hatalmas dekorkozmetikum választékkal, akár egyedül, akár szettben AVON, Oriflame, Obag termékekkel, műköröm alapanyagokkal várja az idelátogatókat.

Rögtön a főoldalon találjuk az akciós termékeket, amik sokszor nagyon kedvezőek. Bár a fő célcsoportja a nők, a férfiak is találhatnak itt maguknak remek higiéniai termékcsaládot. Rengeteg akció, kedvezményes csomag megvásárlására van lehetőség. A honlap alap színe természetesen az igazi „csajos” rózsaszín. A kategóriák átláthatóak, egyszerűek, így nem kell bajlódnunk azzal, ha meg akarjuk keresni a számunkra tökéletes piperecikket.

A házhozszállítás is igen kedvező árak mellett elérhető, sőt, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, magyarországi címre, amit valljunk be, nem nehéz elérni, annyi hasznos, kecsegtető ajánlat közül tudunk választani. Ráadásul 3-12 hónap garanciát kapunk a megrendelt termékre (kozmetikai cikkekre 3 hónap), ami fantasztikus annak, aki először rendel a webshopból. Kizárólag on-line, házhozszállítással rendelhetők meg. Kényelmes, mert a fotelben ülve megrendelhetjük az általunk kiválasztott, szeretett terméket anélkül, hogy a lakásból ki kéne mozdulni, így rengeteg időt meg tudunk spórolni, amit inkább a hobbinknak, a családunknak tudunk szentelni.

De ha mégis a városban van dolgunk, személyes átvétel lehetséges a 1193 Bp. Üllői út 264 szám alatt nyitvatartási időben. Hétfőtől péntekig 10 órától 18 óráig előzetes egyeztetés után. A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztráció elvégzése.

Leave a Reply