A férjem új igénye

Amikor mi eldöntöttük a férjemmel, hogy összekötjük az életünket, és közös életteret alapítunk vagyis veszünk egy házat, ami később már a kis közös családunk otthonának is megfelelően szolgál majd, még közel sem gondoltunk abba bele, hogy egyrészt az élet változásokat fog elénk dobni, amiket meg kell tudnunk majd oldani, hiszen ez már nem egy albérlet, hanem egy röghöz kötött helyzet számunkra, másrészt pedig ha gyerek lesz az ember sokkal nagyobb biztonságra vágyik, sokkal nagyobb a félelemérzete, mint amikor még nem kell ilyeneken gondolkodni.

Most már mi is tudjuk, hogy bizony egy családi ház sosincs készen, másrészt pedig az élet mindig újabb és újabb kihívásokat és egyben igényeket támaszt a mi életünkben is, ugyanis ahogy megszületett a két kisfiúnk már sokkal jobban ügyelünk arra is, hogy biztonságban tudjuk őket, főleg azok után, hogy a férjem sokszor már éjszaka is dolgozni kényszerül és így előfordul, hogy egyedül vagyunk otthon akár több napon keresztül is. Én amíg egyedül voltam nem félem sosem, de most már számomra is sokkal fontosabb, hogy amilyen szinten csak lehet biztosítva legyünk minden rossz dolog ellen.

Éppen ezért az extrembazar oldalának biztonságtechnika részénél meg is néztük, hogy melyik rendszer lenne a megfelelő számunkra, a családi ház mérete, az egyes helyiségek és egyéb paraméterek alapján, és meg is rendeltünk egy kamera szettet, amit már fel is szeretlek a megfelelő helyekre. Így aztán most még egy hatalmas lépést sikerült tennünk annak érdekében, hogy védve és biztonságban legyünk akkor is, ha ő nem tud otthon lenni velünk az éjszaka folyamán. Azért megmondom őszintén, sokkal könnyebbek így az éjszakák.

Leave a Reply