Milyen szolgáltatásoknál számíthatunk futár segítségére?

Elcsépelt frázisnak tűnhet az a kijelentés, hogy az idő pénz, pedig ebben az egyre rohanóbb világban még aktuálisabb a régi bölcsesség, mint anno, amikor “mindenre több idő volt”.

Rengeteg szolgáltatás igyekszik felvenni ezt a ritmust, a legkülönbözőbb területeken alkalmaznak futárszolgálatot a gyorsabb ügyintézés és az emberek idejének megspórolása – ennek áruba bocsátása – érdekében. Ez  persze nekünk is jó persze, hiszen rengeteg időt és energiát megspórolunk például egy futár segítségével.

Lássuk, miben is tudnak segíteni ők:

  • ételszállítás, bevásárlás: a pizzafutárok évek óta bosszantják az autósokat, ehhez képest csak egy pár éve törtek be a piacra a bevásárlást kiszállító szupermarketek teherautói. Sokszor nagyon praktikus lehet mindkét lehetőség, főzéssel és bevásárlással rengeteg időnk elszalad, mi ezekhez képest egy minimális szállítási díj?
  • virágfutár: a régi romantikus időket idézik a virágfutárok, akik néha egy-egy figyelmes, titkos férfi vagy női küldő jóvoltából egy illatos rózsacsokorral jelennek meg például a munkahelyünkön.
  • szervizfutár: meglepő, de már ilyen is létezik. Ha mobiltelefonunkkal baj van, idő híján vagy a távolságból adódóan az Android szerviz például gond nélkül elküldhetjük akár futárral is a problémás eszközt.
  • csomagfutár: az irodák, cégek között bevett módszer a fontos iratok és csomagok küldözgetése futárszolgálat segítségével. Közülük a leghatékonyabbak a biciklis futárok akik ide-oda cikkcakkozva az autók közt hamarabb célba érnek, mint bármilyen közlekedési eszköz.

A fenti lehetőségek nem kerülnek sokba, sőt, a saját utazási költségünkre elköltött pénznél is sokszor olcsóbban kínálják szolgáltatásaikat.

Leave a Reply