A seprű alakú műszempillák kora lejárt

Hiába Nicky Minage és a többi extravagáns popdíva csábító partvis-pillantása, a színpadi őrült exhibicionista sztárok divatja, vagy ahogy tetszik outfitje csak a magazinok, bulvárlapok és plakátok világában állja meg a helyét.

Értjük, hogy sokaknak a divat a minden, manapság pedig ebben az iparágban nincs lehetetlen, sőt, lassan nincs is olyan, amit ne láttunk volna. Az ingerküszöbünk a magasban, természetes szépségeket pedig a kanyarban sem lehet látni. Pumpált mellek, fenekek, combok(!), ajkak és arcok, felismerhetetlenségig elmaszkírozott tekintetek és botrányosan nagy, kihangsúlyozott barbie baba műszempillák.

A felsorolt imidzs építő eszközök viszont nem halandó embernek valók, hála az égnek. Az extremitás sokszor nem egyenlő a valódi szépséggel, inkább figyelemfelhívó eszközként szolgál. Ezért érdemes félresöpörni többek közt a boltokban kapható sűrű, fekete, sokszor egyforma hosszúságú műszempillákat, mert nem azt a célt szolgálják, amit manapság szeretnénk elérni, ami normál esetben a dús és természetes szempillákat jelenti.

A dívaposzterhez való idomulást tehát felejtsük el és próbáljunk ki más eszközöket a csábító pillák kihangsúlyozásához. Először is adjunk esélyt a természetes adottságainknak és fessük ki a szempillánkat. Ha ez nem elég – márpedig sokaknak nem elég – fáradjunk be egy budapesti szépségszalonba és kérjünk egy szempillafestést.

Ez a hosszan tartó megoldás akkor is látszik, ha reggel nincs idő az alapos többrétegű szempillaspirál felkenésére, sokaknál pedig igazi csodákra képes. Ha ez sem elég, akkor vegyük igénybe a kozmetikus által feltett, természetes hatású műszempilla építést, ami manapság már tényleg szinte észrevehetetlenül természetes. Végül tényleg, végérvényesen dobjuk ki az egy sorként felragasztható műszempillákat. Végleg.

Leave a Reply