Az egyetem első nagyobb feladata

Az ember ahogyan készül az egyetemi évekre koránt sem annak a feladataira vagy a nehézségeire gondol, nem azon pörög az agya, hogy mennyi döntést kell majd meghoznia, amiért már csak és kizárólag ő fogja tudni vállalni a felelősséget, hogy hány olyan akadály áll majd az útjába, amire koránt sincs felkészülve, hanem bizony a hatalmas öröm és a büszkeség lengi körül a mindennapjait, amit a felvételi eredmény okoz, és nem is gondol még csak kicsit sem bele, hogy hamarosan hidegvízként fogja érni mondjuk az albérletválasztás feladata, annak minden nehézségével és szépségével együtt.

 

Én például tisztán emlékszem, hogy amikor egy éve megkaptam az értesítést, hogy felvettek a vágyott egyetemre, napokig csak azon járt az agyam, hogy mennyi élmény fog várni engem Budapest utcáin, és nézegettem, hogy melyik kerületben, hol fogom a legtöbb időt tölteni. Persze aztán elég gyorsan rádöbbentem, és rá is döbbentettek a szüleim is, hogy nem csak öröm van a felvételivel kapcsolatban, hanem feladat is, hiszen albérlet keresés előtt állok, amit bár segítenek, de nekem kell megoldani. Nekem kell kiválasztani hogy melyik kerületben, hol szeretnék ingatlanokat nézni és nekem is kell meghozni a választás döntését, ami koránt sem lesz egyszerű.

A jóslatuk be is igazolódott, hiszen a hirdetések tömkelege nem felelt meg a valóságnak, és a lakásba érkezvén koránt sem az a kép fogadott amit a képen láttunk, ezét már éppen kezdtem elkeseredni, amikor édesapám rátalált a kiadoszobabudapest.hu csapatára, akik oldalán rengeteg kiadó szoba közül választhatott az ember, és hihetetlen korrekt és pontos tájékoztatást kaptunk mindennel kapcsolatban, legfőképp a kiadó szoba rezsi árakkal és a lakótársakkal, a környezettel kapcsolatosan. Így aztán a kiado szoba 9 kerület sorból választottam is egy gyönyörű szobát, amit a mai napig is imádok, és amire biztosan nem találtam volna rá a Global Best Property Zrt. csapatának segítsége nélkül, éppen ezért csak javasolni tudom mindenkinek, hogy ha kiado szoba vagy kiado lakas tekintetében segítségre van szüksége, mindenképpen vegye fel velük a kapcsolatot, biztos vagyok benne, hogy maximálisan elégedettek lesznek a szolgáltatásukkal.

Leave a Reply