AKCIÓKVideókJátékokÚjakRólunkÉk-szertartásGYIKVásárlás infoFizetés/szállításPick Pack PontSzállítás külföldreVevőszolgálat
Akciós termékek!

választék

regisztráció
* felhasználónév: (minimum 4 karakter, kötelező megadni)
* jelszó: (minimum 4 karakter, kötelező megadni)
* jelszó megerősítés:  
* e-mail:
telefonszám: (legalább az egyik telefonszám megadása kötelező)
mobil:
hírlevél:  
szállítási adatok
* teljes név:
cégnév:  
* város:
* irányítószám:
* pontos cím: (utca, házszám, lph, em., ajtó, kapucsengő!)
számlázási adatok (ha eltér a szállítási adatoktól)
teljes név:  
cégnév:  
város:  
irányítószám:  
pontos cím: (utca, házszám, lph, em., ajtó, kapucsengő!)
kötelezően kötöltendő mezők*
üzletszabályzat

A Made With Love Ékszerek Webáruházának üzletszabályzata

 

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe
szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz és kötelező érvényűnek tekinedi magadra nézve.

Az interneten - kattintással vagy elektronikus levelezés útján - ráutaló magatartással valósul meg a szerződéskötés. A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az eladó nem iktatja. A felek közötti szerződéses jogviszonyban a magyar jog szabályai, elsődlegesen a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Kormányrendelet rendelkezései az irányadóak.

 

A szerződés tárgya a madewithlove.hu internetes áruházban található valamennyi árucikk.

Az internetes áruházban található valamennyi árucikk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat a készítők bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget vállalunk. Az árucikkek mellett található fotók illusztrációk, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet. Ez különösen igaz a kézzel készített ékszerekre, hiszen minden darab egyedi.

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, a vásárló tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése többféle módon történhet (készpénzzel,bankkártyával, átutalással, utánvétel postautalvánnyal). A vevő a megrendelésével vállalja, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat az előírt fizetési határidőre maradéktalanul kifizeti.

Szállítási feltételek, határidők:
A megrendelt áru átvehető a madewithlove.hu üzletében (1155 Bp., Kolozsvár u. 51.). Kiszállítása postai úton/ futárszolgálattal a megrendelésben megadott címre/pick pack pontra történik. Az ékszereket légbuborékos biztonsági csomagolással látom el. A raktáron lévő árucikkek akár azonnal, de legkésőbb 7 munkanap alatt kerülnek kiszállításra. Ha a megrendelt árucikk nincs raktáron, akkor a szállítási határidő attól függ, hogy mennyi idő alatt tudom beszerezni/elkészíteni azt. Ez kb. 10-15 munkanap. A pontos határidőt a vevővel egyeztetjük.

Egyes árucikkek esetében előfordulhat, hogy a forgalmazók azt már nem tudják szállítani, és így a megrendelést nem tudom teljesíteni. Amennyiben ez történik, erről értesítelek. Ha a vevő egyszerre több szállítási idejű árucikket rendel meg, a szállítás mindig a magasabb elérhetőségi időn belül történik.

Kérlek, hogy postai szállítás vagy futárral történő kiszállítás esetén mindig ellenőrizd a csomag sértetlenségét. Amennyiben a csomag sérült, vagy fel van bontva, vetess fel jegyzőkönyvet és ne vedd át a küldeményt. Ilyen esetben engem is értesíts a Vevőszolgálat bármelyik elérhetőségén.

Sikertelen kézbesítés:
A vevő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben vevőt terhelik.

Adatkezelés:
A regisztráció, illetve a vásárlás során közölt adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Ez alól kivételt képez a csomag kiszállítása. Ekkor a kiszállításhoz szükséges adatait a postának, illetve megbízott futár cégnek kiadjuk. Maradéktalanul betartjuk a 2001. évi CVIII. adatvédelmi törvény ide vonatkozó szabályait.

*Mivel a rendszer új és tesztelés alatt áll, kérlek, ha bármilyen kérdésed, észrevételed van, keress fel.

adatvédelmi nyilatkozat

Adataidat megőrizzük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képez a csomag kiszállítása. Ekkor a kiszállításhoz szükséges adatait a postának, illetve megbízott futár cégnek kiadjuk.

elfogadom a feltételeket:

   

belépés

felhasználónév:
jelszó:
 
regisztráció | elfelejtett jelszó

kosár

Üres a kosár.