AKCIÓKVideókJátékokÚjakRólunkÉk-szertartásGYIKVásárlás infoFizetés/szállításPick Pack PontSzállítás külföldreVevőszolgálat
Akciós termékek!

választék

Most Akciós
Belőled csak Egy van - Ajándékutalvány több címletben

A090713AU

Ajándékok > Ajándékutalvány

Megosztás IWIW-en Megosztás Facebook-ontermékleírás


Íme a Nyári Design. A Küldő, az Ajándékozott és az Üzenet tetszőlegesen változtatható!

 

 A "Belőled csak Egy van" ajándékutalványt akkor ajánlom, ha  


♥ tetszenek a madewithlove.hu kincsei, és szerinted a kedvesed is oda lenne értük, de NEM VAGY BIZTOS abban, hogy melyik terméket válaszaná.

  Hadd döntse el ő!! Lepd meg Ajándékutalvánnyal!

 

♥ AZONNAL  be kell szerezned valami nőcis ajándékot, mert késésben vagy, és hamarosan kezdődik a buli... Vészhelyzet esetén küldj emailt, vagy hívj 0 06 20 466 85 84 számon.

 

Az utalvány több címletben kapható.

 


♥FONTOS: Az ajándékutalványt postázhatjuk, de e-mailben vagy faxon is elküdhetjük. Szívesen tudatjuk a jó hírt az ajándékozottal telefonon. E szolgáltatásoknak plusz költsége nincs. Kérlek, hogy megrendeléskor a "Megjegyzés" rovatban tüntesd fel, hogy melyik változatot választottad (posta, virtuális utalvány, stb) és add meg a kívánságod teljesítéséhez szükséges adatokat (cím, email cím, fax szám, telefonszám).

A szívhezszóló ajándékutalványok az alábbi értékekben kaphatók és tetszőlegesen variálhatók:  

500 Ft,

1000 Ft,

2500 Ft,

5000 Ft,

10000 Ft.

Az értéket a "Vásárláshoz először válasszon az elérhető opciók közül!" feliratú dobozban választhatod ki. Ezután megjelenik a "Kosárba" gomb.

Az utalvány beváltásakor be kell mutatni a sorszámozott utalványt, amin szerepel mind az ajándékozó, mind az ajándékozott neve, az utalvány értéke és a felhasználás határideje. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható.

belépés

felhasználónév:
jelszó:
 
regisztráció | elfelejtett jelszó

kosár

Üres a kosár.