AKCIÓKVideókJátékokÚjakRólunkÉk-szertartásGYIKVásárlás infoFizetés/szállításPick Pack PontSzállítás külföldreVevőszolgálat
Akciós termékek!

választék

utoljára megtekintett termékek

Univerzális ékszertisztító kendő, M méret

A1002104303

Összes ékszertisztító > Ékszertisztító kendők

Szettben is kérheted. Harmonikus megjelenés, kedvező ár.
Megosztás IWIW-en Megosztás Facebook-on760 Ft

termékleírás

Az ékszertisztító törlőkendő finoman és alaposan tisztítja az ékszereket, tárgyakat és visszaadja azok ragyogását. Erősen szennyezett ékszer esetén nedvesítsd meg a kendő egyik sarkát és töröld át ezzel az ékszert! Ezután a kendő száraz részét használd. Ne mosd ki!

Nagyon finom szövésű, szerkezetű és speciálisan impregnált, ezért nem sérti a nemesfémeket. A nagyon szennyezett és patinás részeket is ragyongóvá teszi, egyszerű dörzsöléssel. Gyöngyre/ékkőre nem káros. A tisztítókendők külön kaphatóak arany, ezüst és köves ékszerekhez is. Nézd meg őket az Ékszertisztító kendők menüpontban.

Használat: univerzális kendő

Méretek/Tartalom: 230 x 195 mm

Csomag: 1 db

Ha nincs kedved sokat pacsmagol ni, dobd be az ékszert az ékszertisztító folyadékba!

A legjobban úgy vigyázhatsz egyedi ékszereidre, ha NEM hordod őket olyankor, amikor úszol, fürdesz, vagy olyan tevékenységet folytatsz, ami izzadással jár. ,) Ezt különösen fontos észben tartanod, ha ékszeredben drágakő (ásvány) is van. További tippek az Ék-szertartás menüpontban.

Az ékszerartisztítási folyamat lépéseit itt találod.
Érdemes az ékszertiszító szettek közül választanod, ha alapos és teljes körű tisztítást szeretnél! (Speciális folyadékok + kendők + krémek egyben.) Az áruk és kedvezőbb.

belépés

felhasználónév:
jelszó:
 
regisztráció | elfelejtett jelszó

kosár

Üres a kosár.