AKCIÓKVideókJátékokÚjakRólunkÉk-szertartásGYIKVásárlás infoFizetés/szállításPick Pack PontSzállítás külföldreVevőszolgálat
Akciós termékek!

választék

utoljára megtekintett termékek

Ezüsttisztító kendő, XL méret

A0908034009-02

Összes ékszertisztító > Ékszertisztító kendők

Szettben is kérheted. Harmonikus megjelenés, kedvező ár.
Megosztás IWIW-en Megosztás Facebook-on2 850 Ft 2 565 Ft

termékleírás

Az ezüsttisztító kendő finoman és alaposan tisztítja az ezüstből készült ékszereket, tárgyakat és visszaadja azok ragyogását.Használat közben a kendőn fekete elszíneződések jelenhetnek meg, de ez nem befolyásolja a tisztító-, fényesítő és védőképességet.

Ezüsttisztító kendőnk magas minőséget képvisel és profi módon tisztíthatod vele ezüstödet.

TIPP: Ha nagyon sok szennyeződés található az ékszeren, nedvesítsd be a kendő egyik sarkát, tisztítsd meg vele az ékszert, aztán alaposan fényesítsd ki a kendő száraz felével.
A kendőt ne mosd ki!

Speciálisan impregnált.

Speciális tisztítókendők kaphatóakarany és köves ékszerekhez is. Nézd meg őket az Ékszertisztító kendők menüpontban, az univerzális kendőkkel együtt.
 
Méret: 300 x 240 mm.
 
Ha nagyon alaposan szeretnéd ékszered megtisztítani, dobd be az ékszert az ékszertisztító folyadékba!

A legjobban úgy vigyázhatsz ezüst ékszereidre, ha NEM hordod őket olyankor, amikor úszol, fürdesz, vagy olyan tevékenységet folytatsz, ami izzadással jár. Ezt különösen fontos észben tartanod, ha ékszeredben drágakő (ásvány) is van. További tippek az Ék-szertartás menüpontban.

Az ékszerartisztítási folyamat lépéseit itt találod.
Érdemes az ékszertiszító szettek közül választanod, ha alapos és teljes körű tisztítást szeretnél! (Speciális folyadékok + kendők + krémek egyben.) Az áruk és kedvezőbb.

belépés

felhasználónév:
jelszó:
 
regisztráció | elfelejtett jelszó

kosár

Üres a kosár.