AKCIÓKVideókJátékokÚjakRólunkÉk-szertartásGYIKVásárlás infoFizetés/szállításPick Pack PontSzállítás külföldreVevőszolgálat
Akciós termékek!

választék

utoljára megtekintett termékek

  Pick Pack Pont a Made With Love Ékszerek Webáruházában   

 

Mit szólnál, ha azt mondanánk, több, mint 450 új üzletet nyitottunk Magyarországon? :)

Interaktív boltkereső itt!

A boltlista innen letölthető!

Ha üzletet nem is, több mint 450 csomagátvételi helyszínt létesítettünk a Pick Pack Pont segítségével, közel 130 magyar városban.

Mi a Pick Pack Pont?

A Pick Pack pont lényege, hogy egy Neked megfelelő helyszínen és időpontban személyesen átveszed a megrendelt csomagot, az otthoni szállításnál kedvezőbb kiszállítási díjért.

Többféle fizetési mód közül is választhatsz: átutalhatod Nekünk előre az összeget, vagy fizethetsz bankkártyával az interneten. Az átvételkor készpénzzel, vagy a legtöbb helyen akár kártyával is fizethetsz.

A Pick Pack Pontok Relay és Inmedio hírlapüzletek, valamint OMV és Avanti töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatók.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatók meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget. Így biztosan nem fog gondot jelenteni Neked csomagod átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pontba történő érkezésekor értesítünk, ezt követően csomagodat azonnal átveheted, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül, az üzletek nyitva tartási ideje alatt. A hírlapüzletek átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva, míg a töltőállomások jelentős részénél a nyitvatartás a hét minden napján 00.00 - 24.00 óráig tart. 

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon találsz.

Csomagodat a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheted nyomon.

Mikor válassza a -ot?
Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.
 
Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?
A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a -okon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.
Hogyan kérhetem a személyes átvételt?
A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a …………….. történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-ban" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok  listájából.
A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.
A megrendelt termékek átvételéről értesítjük Önöket. 

 

Mikor válaszd a Pick Pack Pontot?

Akkor válaszd a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget, ha:

♥ a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagyis spórolni szeretnél,

 nem tudsz 8-17h között a szállítási címen tartózkodni,

 szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni,

♥ tudsz várni akár 5-7 napot is a csomagra.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel

♥ kényelmes, viszont valamennyivel lassabb, mint a futárral való kézbesítés,

 a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a  bankkártyával történő fizetésre is,

 a csomagok hétvégén is átvehetőek, este 8-ig.

 

Hogyan kérheted a személyes átvételt a Pick Pack Pontban?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a történik.

♥ Fizetési módok: A két legalsó lehetőség valamelyik válaszd, attól függően, hogy előre átutalással/bankkártyával/paypallal szeretnél fizetni, vagy pedig a csomag átvételekor a helyszínen.

♥ Szállítási módok: "Elmegyek érte Pick Pack Pontra (később kiválaszthatod, melyikbe)." lehetőséget válaszd.

 ♥ Pontos Pick Pack Pont kiválasztása: A táblázat alapján, a vásárlást visszaigazoló email után történik.

 

Nézd meg, melyik Pick Pack Pont van Hozzád a legközelebb!

Interaktív boltkereső itt!

A boltlista innen letölthető!

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát. A megrendelt termékek átvételéről értesítünk.

belépés

felhasználónév:
jelszó:
 
regisztráció | elfelejtett jelszó

kosár

Üres a kosár.