AKCIÓKVideókJátékokÚjakRólunkÉk-szertartásGYIKVásárlás infoFizetés/szállításPick Pack PontSzállítás külföldreVevőszolgálat
Akciós termékek!

választék

Irány a Blog a legfrissebb infókért! :D

A madewithlove webáruházban megtalálsz minden olyan ékszertartó állványt és ékszerbőröndöt, amin vagy amiben jól mutatnak szeretettel készült, azaz Made With Love kincseid.

Vásárlóink kedvence a fülbevaló tartó állvány, ebből álló és forgó modellek is kaphatók. A fülbevaló tartók mellett a karkötőtartó és nyaklánctartó állványok is népszerűek.

Ha készítő vagy, nézd meg ékszertartó dobozainkat. Fém, papír, bársony ékszerdobozok, organzatasakok nagy választékban és kedvezményes kiszerelésben kaphatók.

Arany, ezüst, bizsu, gyöngy, réz , stb ékszereid, dísztárgyaid teszed majd tartósan ragyogóvá egy szempillantás alatt, ha ékszertisztító termékeinket használod.

Apropó, kiegészítők: ha pashmina, selyem és más pihepuha sálakra vágysz, nálunk a helyed. Több száz egyedi kendővel, stólával várunk a madewithlove.hu webáruházban.

Szeretettel várunk,

Madewithlove.hu, az ékszerelmesek webáruháza

 

Hírlevél Archívum

Itt találjátok hírleveleinket, akcióinkat! Érdemes átböngészni őket a legjobb ajánlatokért, érdekességekért.

Ha nem szeretnél lemaradni az akciós ajánlatokról, iratkozz fel webáruházunkba!

 

További értékelések a facebookon!

Ízelítő:

"Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy már több Annamária-féle 'madewithlove' ékszer büszke tulajdonosa lehetek :-). Nagyon szeretem őket, mert lélegzetelállítóan gyönyörűek és illenek hozzám, a személyiségemhez.

Mielőtt Annamária elkészítette őket, beszélegettünk, találkoztunk, hogy a kinézett modellt hozzám, az egyéniségemhez igazíthassa. Ez pedig egyrészt azért jó, mert tudom, hogy ilyen ékszerei nincsenek másnak, másrészt pedig azért, mert...

(tovább a teljes szöveghez)"

 

"Számomra az ékszerkészítés tulajdonképpen egy terápia. Általában ugyanis túlpörgök, a gyöngyözés pedig lenyugtat: az aprólékos munka, a játék a színekkel és formákkal segít abban, hogy kizárjam magamból a nyughatatlan külvilágot..."

(tovább a teljes interjúhoz)"

Ékszerelmeseknek!

 

Gulácsi Annamária ékszer áruháza, rögtön elvarázsolt. Gyönyörű egyedi kézzel készített ékszereit, és különleges ékszertartó állványait mindenképpen érdemes megnézni.
Készítettem vele egy mini interjút, olvassátok szeretettel:
18202
Mit érdemes tudni rólad?
Gulácsi Annamária vagyok, ékszerelmes. 2008 nyarán váltam gyöngyfüggővé - romantikus körülmények között. A kedvesem meglepett egy gyönyörű, kézzel készített nyakékkel, és rögtön éreztem, hogy ez valami különleges dolognak a kezdete. És most nem (csak) kettőnk kapcsolatára gondolok...  :)  Mindig is szerettem a kreatív hobbikat. Mi lehet annál jobb, mint valami olyat alkotni, ami a mindennapjainkban haszno s, de egyúttal egyedi is? - gondoltam magamban és azonnal neki is láttam a technikák elsajátításának. Számomra az ékszerkészítés tulajdonképpen egy terápia. Általában ugyanis túlpörgök, a gyöngyözés pedig lenyugtat: az aprólékos munka, a játék a színekkel és formákkal segít abban, hogy kizárjam magamból a nyughatatlan külvilágot.
Mikor indítottad az áruházat?
A madewithlove.hu webáruházat, amely hozzám hasonló ékszerelmeseket céloz meg, 2009. augusztusában indítottam el.
névtelen 2
Melyik a legsikeresebb terméked?
A madewithlove.hu webáruház fő profilját az ékszerek és egyéb kincsek tárolásához és tisztításához köthető termékek jellemzik, például az ékszerbőröndök, vagy az ékszertisztító kendők. Legsikeresebb termékeim közé tartozik például a játékban nyereményként felajánlott négyszögletű fülbevaló állvány, vagy éppen az ajándékutalvány.Természetesen, saját készítésű ékszereim is megvásárolhatók a madewithlove.hu-n.
Te tervezed, készíted az ékszereket?
A madewithlove.hu webáruházban található összes egyedi ékszert én terveztem és készítettem. Gyöngyfűzéssel, drótos technikával és üvegolvasztással készültek, minőségi alapanyagokból. A Swarovski Elements kristályok és az ásványok a vásárlók kedvencei.  Az ékszerek ötvözik mindazt, amit tanultam és amire ráérzek, így sokszor továbbgondolok egy már létező mintát, vagy kitalálok valami tejesen újat.
18811 18001 18016
Hogyan találunk meg téged?
Az ékszerelmesek webáruházának címe http://www.madewithlove.hu/. Az vevőszolgálat menüpontban található  elérhetőségek bármelyikén megtaláltok. A webáruház facebook rajongói oldalának címe:
www.facebook.com/madewithlove.hu

 A cikk forrása: inspiraciok.blogspot.com

 

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK:

Tovább a Netkosar.eu-ra! Kattints!

Linkgyűjtemény 

Linky.hu - Linkek

Ekszer.lap.hu

Strandfelszereles.lap.hu

Kirandulas.lapozz.hu

Üveg.lap.hu

Stylist.lap.hu

Igaztárs Országos Társkereső és Tanácsadó Központ www.igaztars.hu

Halász Nóra fotóriporter www.halasznora.com

Kreatív ékszer - kreativekszer.lapozz.hu

Esküvői meghívó - ekuvoimeghivo.lapozz.hu

Esküvői asztal - eskuvoiasztal.lapozz.hu

Gyöngyékszer - gyongyekszer.lapozz.hu

Szerelempark - Ötlettár romantikus szerelmeseknek... korhatár nélkül - szerelempark.hu

Ajándékul - ajandekul.hu 

Kendők, sálak tlap.hu

Ingyenes hirdetés

 

[origo] vásárlás Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
 

 

Linkkatalógus

 

Ingyen linkgyűjtemény

 

Linkgyüjtemény

 

Linkkatalógus

 

Linkkatalógus

 

Aprobázis Linkkatalógus

 

Linkcenter

 

Készítette: madewithlove.hu

Minden jog fenntartva a webáruház üzemeltetőjének.

 

belépés

felhasználónév:
jelszó:
 
regisztráció | elfelejtett jelszó

kosár

Üres a kosár.